Cafeaua pentru slăbit pe bază de ganoderma – mit sau adevăr?

Cafea Ganoderma pentru slabit

Cafeaua ganoderma există de peste 2.000 de ani. Cunoscută și sub numele de cafea lingzhi, este o băutură preparată din infuzia de boabe de cafea prăjită cu extract din ciupercă lingzhi uscată și praf. Dacă alegeţi produse ganoderma, acestea prezintă numeroase proprietăți terapeutice, contribuind la orice, de la un somn mai bun și o energie mai mare până la întărirea ficatului.

Comparativ cu o cafea obișnuită, este mai scăzută în cofeină și mai bogată în nutrienți. De aceea, este o cafea pentru slăbit, iar beneficiile sale sunt multiple.


Beneficiile pentru sănătate pe care le prezintă cafeaua cu ganoderma sunt susținute de știință. Acest remediu poate îmbunătăți funcția imunitară, ameliora oboseala cronică și proteja împotriva cancerului. Majoritatea oamenilor o folosesc ca şi cafea pentru slăbit, fiind un tonic natural și stimulent. Studiile sugerează că poate reduce, de asemenea, anxietatea și depresia. Ganoderma este una dintre cele mai populare ciuperci medicinale din China, Japonia și Statele Unite.

Ganoderma poate ajuta la:

 • Dispoziție pozitivă;
 • Somn adânc răcoritor;
 • Focalizare mentală crescută;
 • Un sistem imunitar mai puternic;
 • Poate crește capacitatea antioxidantă a corpului;
 • Poate ajuta la menținerea sănătății pielii, plămânilor și tractului urinar;
 • Susține nivelurile de sânge și colesterol sănătoase;
 • Funcție hepatică sănătoasă pentru curățarea corpului;
 • Menține nivelul de oxigen al creierului pentru un sentiment de bunăstare;
 • Are proprietăți terapeutice;
 • În curele de slăbire este folosită ca şi cafea pentru slăbit;

Cafea cu ganoderma – bogată în antioxidanți

Unele studii indică faptul că puteţi alege cafea cu ganoderma deoarece este mai bogată în antioxidanți decât ceaiul verde și cacao. Conţine nutrienţi care ajută la detoxifierea ficatului și a rinichilor, îmbunătățind în același timp capacitatea organismului de a elimina toxinele. De aceea este utilizată ca şi cafea pentru slăbit. Persoanele cu niveluri scăzute de glutation sunt mai predispuse să dezvolte probleme cardiovasculare, boli neuro degenerative, oboseală cronică și tulburări imune. În plus, glutationul promovează longevitatea și încetinește îmbătrânirea.

Cafeaua cu ganoderma conține și vitamina C, ducând la un risc mai mic de infecții virale. De asemenea, îmbunătățește funcția ficatului și a rinichilor, ameliorează simptomele astmului și crește rezistența organismului la stres. Cercetările sugerează că echilibrează nivelul zahărului din sânge și protejează împotriva diabetului.

A alege cafea pentru slăbit este un plan de dietă relativ nou, care câștigă rapid popularitate. Cafeaua este bogată în cofeină și antioxidanți numiți polifenoli, care au mai multe beneficii pentru sănătate, inclusiv inflamația scăzută și deteriorarea radicalilor liberi. Când vine vorba de pierderea în greutate, cafeaua pare să aibă două beneficii potențiale – scăderea poftei de mâncare și creșterea metabolismului. Cafeaua cu ganoderma are un efect vizibil asupra sistemului imunitar și al sistemului endocrin. Aceasta funcționează ca o cafea pentru slăbit, făcându-şi treaba și ajutând la scăderea în greutate.


De asemenea, s-a dovedit că produse ganoderma ajută la reglarea hormonală a corpului, în special pentru persoanele cu hipotiroidism. Acești oameni sunt predispuși la creșterea în greutate, prin urmare, utilizarea de cafea pentru slăbit este eficientă în aceste condiții.


Este recomandat ca oamenii să caute produse ganoderma care au mai puțin sau deloc zahăr. Acest lucru îi va ajuta foarte mult pe cei care vor să ardă grăsimile mai repede. De asemenea, consumul acestuia cu 45 de minute înainte de masă este un bonus suplimentar.

One Reply to “Cafeaua pentru slăbit pe bază de ganoderma – mit sau adevăr?”

+ Scrie un comentariu