Afișez toate cele 3 rezultate

Molecula vietii

Produsele din gama Molecula Vieții conțin celule stem. NE-IO Matuzalem aduce un nivel și o calitate complet noi în ceea ce privește suplimentele alimentare. Produsele din această gamă conțin două tipuri de capsule cu două compoziții diferite. Capsula de gelatină este completată cu complexul unic bioactiv de flavonoizi MATUZALEM, suplimentat cu minerale și vitamine. Capsula de gelatină moale conține vitamine solubile în ulei de mac, extract de coada calului și oligoelemente atent selectate pentru o funcționare optimă a întregului organism, metabolism, imunitate, avand o puternică acțiune antioxidantă, si de protejare celulară, inclusiv ADN.

Noul Ne-Io Matuzalem este creat de specialiștii de la Institutul de cercetare Nucleară din Cehia, după studii clinice îndelungate.

Moleculele Stem care ajung în organism prin consumul de Matuzalem comunică în mod inteligent cu celulele corpului, restabilind echilibrul lor și totodată opresc înmulțirea celulelor degenerate sau a celor care au suferit mutații. Deoarece au greutatea moleculară mică ele pot pătrunde liber și foarte ușor prin citoplasma celulelor, astfel participă la restabilirea poziției de echilibru a celulele dezechilibrate sau a componentelor lor cu ajutorul electronilor liberi de care dispun.