Ce este cafeaua Ganoderma? De ce este necesară?

Ce este cafeaua Ganoderma - www.ganomag.ro

Cafeaua Ganoderma este un amestec de băuturi sub formă de pudră. Conține cafea instant și extract sub formă de pudră de Ganoderma lucidum. Aceasta este o ciupercă medicinală cunoscută și sub numele de „reishi” sau „Lingzhi”. Timp de mii de ani, Ganoderma lucidum a fost recunoscută de mulți drept cea mai înaltă clasată dintre toate ierburile. Numele chinezesc pentru Ganoderma, Lingzhi, înseamnă „potență spirituală”, în timp ce numele japonez, Reishi, poate fi tradus ca „Regele ierburilor”.

Cunoscută în mod obișnuit sub numele de ciuperca reishi, Ganoderma lucidum este o ciupercă violet-maro cu o tulpină lungă și subțire, spori de culoare maro și un capac strălucitor în formă de evantai. Ciuperca crește pe bușteni în descompunere și cioturi de copaci.

Analiza fitochimică a arătat că are un ingredient activ, polizaharide, care conțin beta glucan. Beta glucanul este cunoscut pentru capacitatea sa de a spori sistemul imunitar – de fapt este unul dintre cele mai puternice suplimente pentru sistemul imunitar existent.

Consumarea unei cești de cafea ganoderma pe fiecare zi.

Consumarea unei cești de cafea ganoderma pe fiecare zi ajută la detoxifierea ficatului și a rinichilor, îmbunătățind în același timp capacitatea organismului de a elimina toxinele. Persoanele cu niveluri scăzute de glutation au mai multe șanse de a dezvolta probleme cardiovasculare, boli neurodegenerative, oboseală cronică și tulburări imunitare. În plus, glutationul promovează longevitatea și încetinește îmbătrânirea.

Cafeaua Ganoderma contine si vitamina C, ceea ce duce la un risc mai mic de infectii virale. De asemenea, îmbunătățește funcția ficatului și rinichilor, ameliorează simptomele astmului și crește rezistența organismului la stres.

De ce este specială cafeaua cu Ganoderma?

Ganoderma este ingredientul care este infuzat în cafea pentru a face din aceasta o alegere mai bună, mai sănătoasă. Cafeaua cu ganoderma este prima cafea sănătoasă din lume, dar şi cea mai consumată cafea terapeutică la nivel mondial!

Iată câteva dintre motivele pentru care Ganoderma este numită planta magică:

  • Sursă bogată de antioxidanți – plantele sunt cea mai mare sursă de antioxidanți din lume, iar Ganoderma este una dintre cele mai bogate.
  • Oxigenează și alcalinizează corpul – Ganoderma este un super ingredient care îți oxigenează rapid corpul și îți ajustează automat pH-ul la un echilibru sănătos la nivel celular.
  • Întărește imunitatea – Această ciupercă uimitoare întărește sistemul imunitar al organismului prin atingerea unui echilibru general de energie. Îmbunătățește sinteza celulelor albe din sânge, armata sistemului nostru imunitar.
  • Anti-îmbătrânire – Datorită nivelului ridicat de antioxidanți, fitonutrienți, nivelurile mai ridicate de oxigen și efectul alcalinizant al nivelului pH-ului din sânge, împreună cu modul în care Ganoderma lucrează cu sistemul imunitar pentru a suprima bolile, toate contribuie la încetinirea proces de îmbătrânire deoarece luptă împotriva radicalilor liberi și promovează sănătatea la nivel celular.
  • Protejează ficatul – Ganoderma ajută la detoxifierea ficatului, care îmbunătățește funcția hepatică și stimulează regenerarea celulelor hepatice.

Cu efectele sale minunate asupra sănătății noastre, nu este de mirare că acest ingredient care a captivat medicina antică și culturile orientale devine rapid cel mai căutat ingredient natural disponibil astăzi.

0 Comentarii la “Ce este cafeaua Ganoderma? De ce este necesară?”