Ganoderma Excellium este un tonic cerebral făcut special pentru nevoile tale

Ganoderma Excellium un tonic cerebral făcut special pentru nevoile tale

Lumea în care trăim astăzi se mișcă foarte rapid. A rămâne activ și productiv îți permite să obții mai mult, dar poate fi ușor să-ți neglijezi bunăstarea. Fiecare zi este plină de muncă, viață și joacă, care te pot lăsa să te simți epuizat fizic, mental și spiritual. Vă puteți petrece ziua simțindu-vă prea ocupat, iar nopțile simțindu-vă prea stresați. Hrănirea minții, a corpului și a spiritului vă poate ajuta să vă bucurați de stilul de viață care vă face să mergeți.

Ganoderma Excellium este un amestec special extras de Reishi, conceput pentru a crește capacitatea creierului și intelectuală, stabilizând sistemul nervos. Excellium are un conținut de polizaharide și germaniu organic de 4 ori mai mare decât Reishi. Excellium este indicat copiilor și adulților pentru a se menține în stare bună de sănătate.

Gano excellium pentru minte este un supliment natural nootropic folosește 100% miceliu Ganoderma ambalat cu polizaharide și germaniu organic. Aceste elemente naturale pot crește nivelul de oxigen din sânge, susținând vigilența și claritatea mentală. Proteinele, enzimele și aminoacizii unici pot susține funcționarea eficientă a creierului și pot oferi rezistența mentală de care aveți nevoie pentru a trece peste zi.

Ganoderma ajută la absorbția unor compuși importanți pentru a îmbunătăți vigoarea generală. Beta-glucanii și antioxidanții de la Ganoderma oferă suport celular de bază care vă ajută să vă simțiți cât mai bine. Proprietățile sale adaptogene susțin un sistem imunitar echilibrat care se apără împotriva inflamației.

Beneficiile aduse organismului de către Ganoderma Excellium.

Excellium este miceliul Ganodermei Lucidum, care conține o colecție de ingrediente precum vitamine, minerale și enzime. Excellium este, de asemenea, cunoscut sub numele de „Tonicul creierului”, deoarece conține o mulțime de germaniu organic, care crește nivelul de oxigen din proteinele din sânge, enzimele și aminoacizii care pot îmbunătăți funcția eficientă a creierului și pot produce rezistența mentală de care aveți nevoie pentru a trece printr-un zi foarte grea.

 • Ajută la promovarea capacității creierului.
 • Îmbunătățește oxigenul din întregul organism și în special a sistemului nervos.
 • Ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar
 • Indicat la îmbunătățirea metabolismului
 • Ajută la eliminarea toxinelor
 • Regenerează țesutul pielii îmbunătățind densitatea acestuia
 • Elimină toxinele
 • Îmbunătățește circulația sângelui
 • Reduce nivelul de colesterol din sânge 
 • Echilibrează tensiunea arterială și Ph
 • Echilibrează nivelul zahărului din sânge
 • Crește rezistența la alergii

Excellium conține vitamine, minerale, proteine, enzime și aminoacizi care pot îmbunătăți funcția eficientă a creierului și pot produce rezistența mentală de care aveți nevoie pentru a trece printr-o zi foarte grea. Și este excelent atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Combinat cu Ganoderma proprie a lui Gano Excel, Excellium funcționează sinergic pentru a deveni ceea ce mulți cred că este cel mai bun tandem minte/corp în nutriție de astăzi.

Are un efect stimulant asupra întregului sistem imunitar, un efect pozitiv asupra tuturor bolilor cronice precum astmul, alergiile. De asemenea, se știe că reduce problemele cardiace, restabilește funcția hepatică și reglează sistemele digestiv și pulmonar. Gano Excellium este fără efecte secundare, acționează asupra întregului organism și se adaptează tuturor organismelor.

0 Comentarii la “Ganoderma Excellium este un tonic cerebral făcut special pentru nevoile tale”