Ai o viață liniștită cu o cafea cu ganoderma.

Cafea Ganoderma Dalvita 4 in 11

Ganoderma este ingredientul care este infuzat în cafea pentru a o face o alegere mai bună și mai sănătoasă. Cu efectele sale minunate asupra sănătății noastre, nu este de mirare că acest ingredient care a captivat medicina antică și culturile din est devine rapid cel mai căutat ingredient natural disponibil astăzi.

Cunoscută în mod tradițional ca „protectorul suprem”, ganoderma cafea beneficiază de efecte extraordinare de promovare a sănătății  care ne protejează la fiecare nivel – fizic, emoțional și spiritual.

Cele mai proeminente beneficii ale acestei cafele sunt calitățile sale calmante și de reducere a stresului. Ciuperca Ganoderma a fost numită cea mai bună plantă anti-stres, din motive întemeiate.

Dintre toate ciupercile medicinale pentru anxietate, Reishi este cel mai bun supliment de ciuperci pentru anxietate și alte probleme legate de stres.

Combaterea stresului cu ajutorul cafelei cu ganoderma.

Când suntem stresați, autocontrolul nostru iese pe fereastră. Avem tendința de a ne hrăni cu mâncarea proastă, cu dulciuri, ne delectăm papilele gustative cu mult zahăr și alcool și neglijăm exercițiile fizice și un somn bun. Toate acestea înseamnă vești proaste pentru sănătatea noastră – dezechilibre hormonale, probleme digestive, oboseală, inflamații și multe altele. Ca să nu mai vorbim de impactul stresului asupra productivității la locul de muncă.

Din fericire, natura oferă substanțe care ne pot ajuta să depășim adversitățile, să restabilim echilibrul, să ne adaptăm la circumstanțele stresante și să ajutăm la tranziția etapelor dificile din viața noastră.

O cafea cu ganoderma este potrivită pentru gestionarea anxietății și a stresului și poate fi unul dintre cele mai bune instrumente ale umanității pentru a dezvolta niveluri mai ridicate de conștiință, pentru a combate stresul și pentru a ajuta la ameliorarea epidemiei globale de probleme de sănătate mintală.

Ciuperca Reishi pentru anxietate și stres este perfectă deoarece funcționează în viața noastră în mai multe moduri:

  • pentru anxietate are capacitatea extraordinară de a gestiona nivelurile de stres prin hrănirea și calmarea sistemului nervos central și promovarea relaxării.
  • Neurotransmițătorii controlează multe funcții ale corpului, inclusiv comunicarea prin corp și creier și afectează fiecare celulă, țesut și sistem din corp.
  • Neurastenia este o afecțiune adesea asociată cu depresia, anxietatea sau stresul emoțional. Se caracterizează prin epuizare fizică și mentală, cu simptome însoțitoare, cum ar fi oboseală, dureri de cap, iritabilitate și starea de spirit deprimată. Este considerată foarte similară cu sindromul oboselii cronice. Această afecțiune se datorează epuizării rezervelor de energie ale sistemului nervos central atribuite în cea mai mare parte vieții moderne.

Cafeaua ganoderma sprijină sistemul imunitar!

Chiar și o ceașcă de cafea ganoderma te ajută să îți echilibrezi sistemul imunitar.

Când sistemul imunitar este puternic și fortificat, ne simțim mai în siguranță. Corpul nostru este sigur, știind că este puțin probabil să cedăm unei boli imune (răceală sau gripă) sau să devină mult mai slăbit la agenții patogeni din afară, precum: microbi, agenți cancerigeni sau alți invadatori de mediu care ne vor doborî. Ganoderma conține peste 200 de compuși polizaharidici care acționează pentru a stimula și echilibra puternic celulele imune.

0 Comentarii la “Ai o viață liniștită cu o cafea cu ganoderma.”