Incearcă noua cafea pe bază de ganoderma.

Gano cafe Ganoderma 4 in 1 Dalvita

Cafeaua Ganoderma este un amestec de băuturi sub formă de pudră care conține cafea instant și extract sub formă de pudră de Ganoderma Lucidum . Ganoderma Lucidum este o ciupercă medicinală cunoscută și sub denumirea de „Reishi” sau „Lingzhi”. Pot fi incluse și alte ingrediente, cum ar fi zahărul, cremă fără lactate și ierburi.

Dincolo de gustul bun pe care îl oferă cafeaua pe bază de Ganoderma, aceste produse sunt o băutură despre care susținătorii spun că oferă o serie de beneficii pentru sănătate și este uneori folosită de persoanele care ar dori să-și reducă aportul de cafea simplă, dar să-și mărească în continuare nivelul de energie. Beneficiile pentru sănătate ale cafelei cu Ganoderma Lucidum sunt susținute de știință. Acest remediu poate îmbunătăți funcția imunitară, ameliorează oboseala cronică și te ajută să te protejezi împotriva cancerului. Majoritatea oamenilor folosesc această cafea ca un tonic natural și ca un stimulent. Studiile sugerează că poate reduce și anxietatea și depresia.

Pe lângă extractul de ciuperci roșii, această băutură conține cafea instant și alte ingrediente naturale, cum ar fi stevia, anasonul sau menta. Practic, oferă toate beneficiile cafelei plus proprietățile terapeutice ale ciupercilor.

Datorită conținutului redus de cofeină, este puțin probabil ca Ganoderma să provoace insomnie. De fapt, s-a demonstrat că îmbunătățește somnul și ameliorează anxietatea. În plus, este mai puțin acidă decât cafeaua obișnuită, făcându-o ideală pentru cei cu probleme digestive, cum ar fi ulcerul. Această băutură nu conține atât de multă cofeină ca o cafea normală.

Beneficiile cafelei cu ganoderma!

Iată câteva dintre motivele pentru care Ganoderma este numită plantă magică:

  • Sursă bogată de antioxidanți
  • Oxigenează și alcalinizează corpul
  • Favorizează circulația sanguină
  • Previne colesterolul
  • Este antibacteriană
  • Posedă proprietăți antivirale
  • Crește imunitatea
  • Combate cancerul
  • Neutralizează efectele secundare în raport cu terapia cancerului
  • Anti-îmbătrânire

Proprietățile terapeutice ale produsului ganoderma cafea.

Cu toate acestea, mii de studii confirmă beneficiile sale pentru sănătate. Cafeaua făcută cu extract de Ganoderma prezintă proprietăți benefice organismului: bogată în vitamina C, calciu, fier, fosfor și potasiu, oferă energie durabilă și îmbunătățește apărarea naturală a corpului împotriva virușilor. Datorită nivelurilor sale ridicate de antioxidanți, combate îmbătrânirea și stresul oxidativ.

Unele studii indică faptul că cafeaua cu Ganoderma este mai bogată în antioxidanți decât ceaiul verde și cacao. Extractul de ganoderma, oferă doze mari de glutation, cunoscut și sub numele de Master Antioxidant.

Produsele ce conțin ganoderma, ajută la detoxifierea ficatului și a rinichilor, îmbunătățind în același timp capacitatea organismului de a elimina toxinele. Persoanele cu niveluri scăzute de glutation sunt mai predispuse să dezvolte probleme cardiovasculare, boli neurodegenerative, oboseală cronică și tulburări imune. În plus, glutationul promovează longevitatea și încetinește îmbătrânirea.

Cafeaua Ganoderma conține și vitamina C, ducând la un risc mai mic de infecții virale. De asemenea, îmbunătățește funcția ficatului și a rinichilor, ameliorează simptomele astmului și crește rezistența organismului la stres.

Comparativ cu cafeaua obișnuită, este mai redusă în cofeină și mai mare în nutrienți. Beneficiile cafelei pentru sănătate se datorează ciupercii Ganoderma lucidum care este unul dintre ingredientele sale principale. Această băutură sănătoasă este făcută cu extract de ganoderma și boabe de cafea prăjite. 

0 Comentarii la “Incearcă noua cafea pe bază de ganoderma.”