Tinctura Reishi și importanța sa în sănătatea noastră

Tictura Reishi si importanta sa in sanatatea noastra

Tinctura Reishi este realizată din extracte de ciuperci și este menită să fie utilizată ca un supliment alimentar. Are o varietate de beneficii potențiale pentru sănătate, inclusiv creșterea sistemului imunitar și combaterea diferitelor boli.

Cunoscută în mod obișnuit sub numele de „Ciuperca nemuririi” în chineză, Reishi este o ciupercă medicinală foarte apreciată, gândită să promoveze longevitatea și sănătatea generală. Gustul acestei tincturi nici nu se simte dacă este combinată cu orice altă băutură non-alcoolică.

Reishi beneficii: te ajută să îți îmbunătățești sistemul imunitar.

Unul dintre cele mai importante efecte ale acestei tincturi este că vă poate stimula sistemul imunitar. Poate îmbunătăți funcția imună prin efectele sale asupra globulelor albe din sânge, care ajută la combaterea infecțiilor și a cancerului. Efectele acestei tincturi asupra sistemului imunitar sunt adesea cele mai accentuate, dar are și alte avantaje potențiale. Acestea includ reducerea oboselii și a depresiei, dar și îmbunătățirea calității vieții

  • Tinctura Reishi are proprietăți anti-cancer: s-a dovedit nu numai că previne dezvoltarea cancerului, dar cercetările au indicat că ciuperca Reishi poate elimina și celulele canceroase existente deja în organism.
  • Detoxifiază corpul: Ficatul nostru este un organ delicat și esențial, deci scăderea nivelului de toxine din acesta este extrem de importantă. Studiile au legat tinctura de ciuperci Reishi de regenerarea mai rapidă a celulelor hepatice sănătoase și de eliberarea de radicali liberi care s-au acumulat în ficat, promovând astfel sănătatea și bunăstarea generală.
  • Are proprietăți neuroprotectoare: Tinctura poate avea efecte terapeutice foarte mari asupra tulburărilor neurodegenerative, cum ar fi Alzheimer și boala Huntington. S-a demonstrat că tinctura Reishi are un impact pozitiv asupra sănătății și susține producerea factorului de creștere a nervilor, fiind o proteină vitală pentru funcția neurologică sănătoasă.
  • Proprietăți antiinflamatorii: Una dintre cele mai importante proprietăți ale tincturii de ciuperci Reishi este capacitatea lor antiinflamatoare. Pentru persoanele care suferă de artrită sau gută, Reishi pot fi de mare ajutor. Ciupercile Reishi s-au bazat, de asemenea, pentru ameliorarea durerilor de cap.
  • Ajută la creșterea energiei: Pe măsură ce îmbătrânim, nivelul nostru de energie tinde să scadă, dar adăugarea unui strop de energie în anii noștri de aur, cu ajutorul ciupercilor Reishi poate crea minuni.
  • Ameliorează alergiile: Reishi reduce și inhibă toate tipurile de alergii. Tinctura Reishi a fost utilizată pentru diferite afecțiuni, inclusiv bronșita cronică, deoarece reduce histamina. Ciupercile Reishi inhibă în mod eficient eliberarea de histamină din mastocite stabilizate în același timp.
  • Scăderea tensiunii arteriale: tinctura scade puternic tensiunea arterială, având efecte de până la 8 ore și reduce deteriorarea celulelor care acoperă vasele de sânge. La persoanele cu diabet zaharat, tinctura Reishi ajută la reducerea atât a colesterolului, cât și a rezistenței la insulină.
  • Sănătatea intestinală și ținerea greutății sub control: ajută la prevenirea formării ulcerului și la scăderea grăsimilor din corp, care, la rândul lor, favorizează sănătatea intestinului.

Tincturile sunt menite să fie utilizate ca supliment alimentar și luate de 1-3 ori pe zi sau după cum este necesar. Puteți folosi tinctura simplă sau o puteți adăuga la  ceai, cafea, suc sau apă.

0 Comentarii la “Tinctura Reishi și importanța sa în sănătatea noastră”