Termeni si conditii

1. Identitatea operatorului acestui site

Prezentul site, anume www.ganomag.ro, este administrat de FLOREA FLORIN-ROBERTINO P.F.A., cu sediul social in Str. Zboina Neagra, Nr. 8-10, Bl. 91-95, Sector 6, Bucuresti, C.P. 60455, Cod Identificare Fiscala RO 28561917, Inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. F40/2044/2011, denumit in continuare operator avand calitatea de comerciant.

2. Termeni folositi si definitii

2.1. Operator – este persoana fizica autorizata autorizata cu datele de identificare mentionate in Art. 1;

2.2. Site – se refera la prezentul site, anume www.ganomag.ro,  in care cititi informatiile disponibile si prin intermediul caruia intreprindeti actiunile dorite, precum comanda, completare formular de contact, comunicari prin canalele mentionate (telefonic, email);

2.3. Cumparator, vizitator – se refera la dumneavoastra ca persoana fizica, indiferent de actiunile pe care le intreprindeti in site;

2.4. Cosul de cumparaturi – reprezinta selectia de produse din site pentru care cumparatorul/vizitatorul si-a exprimat intentia de a le achizitiona sau pastra spre comparare apasand butonul ‘Adauga in cos’, fie prin butonul cu textul exact ori prin cel cu simbolul unui cos de cumparaturi.

2.5. Comanda – reprezinta cosul de cumparaturi care a avut ca finalitate completarea formularului de comanda prin furnizarea informatiilor necesare perfectarii contractului de vanzare la distanta. Acest pas poate fi finalizat numai daca aveti produse in cosul de cumparaturi si completati datele cerute la pasul Finalizare comanda (https://ganomag.ro/finalizare-comanda/).

2.6. Vizita – reprezinta interactiunea cu site-ul nostru folosind un browser, indiferent de interactiune, folosind protocolul de comunicare HTTP. Poate fi vorba de vizualizarea informatiilor unei pagini, incarcarea unei imagini, trimiterea unei comenzi etc.

3. Acceptarea termenilor si conditiilor

3.1. Informatiile prezentate in acest document reprezinta termenii si conditiile aplicate in cazul in care dumneavoastra, in calitate de comparator sau vizitator, vizitati site-ul nostru si intreprindeti orice actiune dintre cele posibile pe site.

3.2. Folosind acest site, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile regasite in aceasta pagina. La randul nostru, vom respecta cu buna credinta obligatiile ce ne revin si reies din acest document.

3.3. Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica, fara obligatia de a va notifica , termenii si conditiile prezentate in acest document. Aveti dreptul si obligatia ca de fiecare data cand interactionati cu site-ul sa cititi, acceptati si sa pastrati o copie a termenilor si conditiilor pe care noi ii respectam si care reprezinta intelegerea dintre parti, operatorul si cumparatorul/vizitatorul.

3.4. Legea aplicabila interactiunii dintre vanzator, mentionat in Art. 1, si dumneavoastra in calitate de comparator sau potential comparator este legea romana in vigoare la data la care veti face o comanda ori veti vizita site-ul nostru.

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

4.1. Prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum ele sunt ele indicate, colectate si folosite, se face cu respectarea Politicii de confidentialitate. Ea poate fi consultata la adresa https://ganomag.ro/politica-de-confidentialitate/;

5. Utilizarea site-ului

5.1. Site-ul si informatiile prezentate vor fi folosite exclusiv prin asumarea raspunderii proprii. Daca aveti orice indoieli cu privire la functionarea site-ului, corectitudinea informatiilor prezentate, functionarea diferitelor sectiuni ale acestuia, va rugam sa ne contactati telefonic.

5.2. Finalizarea unei comenzi si trimiterea acesteia prin apasarea butonului ‘Trimite comanda’ reprezinta numai acceptul dumneavoastra de a incheia un contract de vanzare cumparare perfectat la distanta. Obligatiile noastre privind livrarea produselor se nasc numai dupa confirmarea comenzii, telefonic sau prin email.

5.3. Ne rezervam dreptul de a refuza procesarea si livrarea unor comenzi pe care le consideram plasate in rea credinta ori ale unor cumparatori care in trecut nu au respectat conditiile si termenii intelegerii noastre.

5.4. Taxa pe valoare adaugata este inclusa in pretul afisat al produselor.

6. Proprietate intelectuala si limitarea folosirii site-ului

6.1. Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal premise, conform termenilor si conditiilor prezente. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

6.2. Site-ul poate fi folosit exclusiv pentru tipuri de operatiuni : citirea informatiilor prezente, alegerea unor produse si adaugarea lor in cosul de cumparaturi, trimiterea unei/unor comenzi, folosirea datelor de contact si a formularului de contact pentru a lua legatura cu noi, folosirea contului de client cu functiile ce se regasesc acolo, pastrarea unei copii a termenilor si conditiilor la data folosirii site-ului, retinerea in format scris electronic a informatiilor prezente pentru a le folosi strict nercomercial, trimiterea sau adaugarea de comentarii/recenzii. Orice operatiune ce depaseste prin scop, forma sau metoda operatiunile mentionate anterior sunt in afara intelegerii noastre si poate atrage dupa sine raspunderea delictuala, conform legii.

7. Pareri, comentarii, comunicari

7.1. Vizitatorii sau cumparatorii pot trimite ori adauga in site comentarii si pareri/recenzii asupra produselor, cat timp ele nu sunt jignitoare, obscene, amenintatoare sau cu scopul de a denatura intentionat adevarul. Ne rezervam dreptul de a sterge pe acelea care nu respecta conditiile anterior mentionate.

8. Garantie si Retur

8.1. Garantia produselor este asigurata de producator sau distribuitor. Operatorul nu isi asuma raspunderea, direct sau indirect, pentru garantia oferita si asigurata de distribuitorii, producatorii sau furnizorii nostri.  Produsele noastre beneficiaza de garantie pentru vicii ascunse si aparente conform legilor in vigoare.

8.2. In cazul in care constatati vicii aparente ale produselor, acestea vor fi inlocuite in termen de 30 de zile, termen ce curge de la data primirii produselor/produsului. Conditiile inlocuirii sunt ca dumneavoastra sa nu fiti responsabil de viciul aparent si ca acesta sa nu fie, in fapt, felul in care produsul este comercializat in mod normal, conform descrierilor prezente in site.

9. Livrare

9.1. Dupa plasarea unei comenzi si confirmarea acesteia, ne obligam sa procesam si sa livram comanda efectuata in termen maxim de 10 zile lucratoare.

9.2. Pentru livrarea produselor se va percepe o taxa separata mentionata si evidentiata separat in cosul de cumparaturi in pasul ‘Finalizare comanda’ la sectiunea Livrare.

10. Rezerva proprietatii

10.1. Ne rezervam dreptul de proprietate asupra bunurilor vandute, bunuri transmise ca urmare unor comenzi, pana la momentul la care plata este inregistrata.

10.2. Chiar si in cazul platii, bunurilor devin proprietatea dumneavoastra numai in cazul in care sunteti titularul comenzii iar produsele nu au ajuns in posesia dumneavoastra printr-o eroare a noastra ori a curierului. In acest caz, ne rezervam dreptul sa reintram in posesia produselor vandute si, in cazul reintrarii in posesie asupra bunurilor in cauza, ne asumam obligatia sa va returnam sumele platite pentru acele produse, in termen de 10 zile lucratoare.

11. Asumarea raspunderii

11.1. Produsele comercializate in acest site sunt suplimente alimentare, produse pentru consum intern ori extern.

11.2. Toate informatiile prezente in site au fost culese din prezentarile oferite de producatori si distribuitori, de pe site-uri de specialitate in produse naturiste. Ele nu inlocuiesc sfatul unui medic autorizat, ori al unui alt specialist in diagnostic si tratament.

11.3. Nu ne asumam raspunderea pentru eficienta produselor comercializate in directia tratarii unor afectiuni sau boli, oricare ar fi natura acestora (fizica, psihica etc.).

11.4. Nu ne asumam raspunderea pentru modul in care corpul dumneavoastra va reactiona in momentul consumului produselor comercializate. Aceasta raspundere revine producatorilor si distribuitorilor ce au autorizatie de punere pe piata din partea autoritatilor romane.11.5. Ne asumam obligatia de a informa viitorii cumparaturi despre efectele negative, posibile reactii adverse asupra sanatatii, pe care produsele noastre le au asupra sanatatii. Aceasta obligatie se naste numai in cazul in care reactiile adverse si efectele negative au fost produse in mod cert de acestea, printr-o expertiza medicala sau studiu autorizat si confirmat medical de autoritatile din Romania.