Ganoderma lucidum beneficii

Ganoderma Beneficii

Ce este ganoderma lucidum?

Ganoderma lucidum a fost recunoscută de medicii chinezi ca fiind una dintre cele mai benefice plante. Pentru chinezi gandorema reprezintă „potență spirituală”, iar în Japonia, ganoderma lucidum este cunoscută sub numele de reishi, „regele ierburilor” (chiar dacă nu este chiar o plantă, ci mai degrabă o ciupercă).

Ganoderma lucidum beneficii

Iată câteva dintre motivele pentru care ganoderma este numită plantă magică:

Sursă bogată de antioxidanți

Plantele sunt cea mai mare sursă de antioxidanți din lume, iar ganoderma este una dintre cele mai bogate. Antioxidanții ajută la combaterea radicalilor liberi care se formează în corpul nostru. Radicalii liberi ne afectează celulele și ne cresc riscul de boli. Deoarece ganoderma are un nivel atât de ridicat de antioxidanți, previne atacul de la boli și funcționează cu sistemul imunitar.

Oxigenează și alcalinizează corpul

Ganoderma este un super ingredient care vă poate oxigena rapid corpul și vă ajustează automat pH-ul determin echilibru sănătos la nivel celular. Datorită acestui efect, mulți consideră că au mai multă energie, rezistență, sunt mai atenți și au o senzație generală de bunăstare crescută.

Favorizează circulația sanguină

Alegerea de produse gandorema vă ajută în circulația sângelui prin dilatarea arterelor coronare. Din acest motiv, aportul de oxigen către inimă este îmbunătățit, ceea ce ajută la prevenirea diferitelor boli de inimă și a afecțiunilor asociate

Previne sinteza colesterolului

Acesta este un alt efect al ganoderma, care este foarte important pentru sănătatea cardiovasculară.

S-a dovedit a fi antibacterian

Bacteriile sunt una dintre cele mai frecvente cauze ale bolilor umane. Se constată că produse gandorema suprimă bacteriile patogene umane.

Posedă proprietăți antivirale

Alt beneficiu ganoderma lucidum – este cunoscut ca fiind eficient în combaterea virușilor precum virusurile gripale și herpes.

Protejează ficatul

Alt beneficiu oferit de ganoderma lucidum este acecla că ajută la detoxifierea ficatului, care îmbunătățește funcția acestuia și stimulează regenerarea celulelor hepatice. Rapoartele sugerează că utilizarea pe termen lung de produse gandorema joacă un rol foarte important în protejarea ficatului.

Sporește imunitatea

Această ciupercă uimitoare mărește sistemul imunitar al organismului prin realizarea unui echilibru global de energie. Îmbunătățește sinteza celulelor albe din sânge.

Combate cancerul

Cu ganoderma lucidum beneficiile sunt multiple. Administrarea de ganoderma poate reduce celulele canceroase și recurența creșterii tumorale. Acest lucru se realizează prin curățarea organismului de toxine și întărirea sistemului imunitar.

Neutralizează efectele secundare în raport cu terapia cancerului

Pacienții cu cancer atestă faptul că administrarea de produse ganoderma a redus semnificativ efectele secundare greoaie ale terapiei împotriva cancerului.

Anti-îmbătrânire

Cu utilizarea continuă de produse gandorema, mulți oameni raportează că încetinește procesul de îmbătrânire. Datorită nivelului ridicat de antioxidanți, fitonutrienți, nivelurilor mai ridicate de oxigen și efectului alcalinizant al nivelului de pH al sângelui, împreună cu modul în care ganoderma funcționează cu sistemul imunitar pentru a suprima boala, toate contribuie la încetinirea procesul de îmbătrânire, deoarece combate radicalii liberi și promovează sănătatea la nivel celular.

Ce are special ganoderma lucidum?

Ganoderma este ingredientul care este infuzat în cafea şi ganoderma lucidum beneficii sunt multiple. Cu efectele sale minunate asupra sănătății noastre, nu este de mirare că acest ingredient devine rapid cel mai căutat ingredient natural disponibil astăzi.

Infuzia sa în cafea și ceai, băuturi pe care le bem de mai multe ori în fiecare zi, este un exemplu excelent de colaborare științifică pentru a produce un produs benefic pentru milioane de oameni, întrucât este atât de ușor de consumat.

Datorită beneficiilor oferite de ganoderma lucidum, produsele au devenit mai mult decât o simplă băutură – au devenit cheia pentru o mai bună sănătate și bunăstare. Dacă nu ați încercat până acum produse ganoderma, este momentul potrivit să începeţi.

0 Comentarii la “Ganoderma lucidum beneficii”